The best Side of gömme rezervuar

Wiki Article

Ayrıca Gömme rezervuar alırken bu ürünlerin yanında basma butonu yani kapak ve ankastre taharet prevent valfi de almanız gerekir.

This Site is employing a safety provider to protect alone from on the internet assaults. The action you only performed activated the security Resolution. There are numerous steps that may induce this block such as publishing a certain word or phrase, a SQL command or malformed facts.

Başarılı ses yalıtım özelliklerine sahiptir, son derece güvenilirdir ve four hundred kg'a kadar ağırlık taşıyacak şekilde tasarlanmıştır. Geberit Kombifix montaj elemanı doğrudan duvara monte edilir.

Sifon sistemini gömme rezervuara bağlıyoruz. Sifon sistemi, klozet kasesini boşaltan ve klozet kasesinde biriken pis suyu tahliye eden sistemidir.

Your browser isn’t supported any more. Update it to obtain the best YouTube practical experience and our most recent options. Learn more

Değişimden önce su bağlantısının kesilmesi ve tankın boşaltılması gerekir. Ardından alttaki somunlar anahtarla açılarak rezervuar kapağı çıkarılır.

Contalar: Tüm contaların doğru yerleştirildiğinden ve sıkıca oturduğundan emin olun. Sızdırmazlık sağlamak için gerekirse silikon kullanın.

You are able to e mail the gömme rezervuar location operator to allow them to gömme rezervuar servisi know you were blocked. Make sure you include things like what you had been carrying out when this web site came up and the Cloudflare gömme rezervuar servisi Ray ID observed at the bottom of this web page.

Septik Tank Problemleri: Evlerde bulunan septik tanklar, atık suyunun doğru şekilde işlenmediği veya bertaraf edilmediği durumlarda kirlenmeye neden gömme rezervuar servisi olabilir.

Kireç birikintilerinden tamamen kurtulduğunuzdan emin olun ve suyun tekrar kullanıma uygun olduğundan emin olmak için uygun testler yapın.

VitrA’nın işlevsel ve yenilikçi tasarımları ile hayat bulan gömme rezervuar takımları; kontrol paneli, halt gömme rezervuar valfi ve ayarlanabilir ince ya da kalın metal ayaklı gömme rezervuar modellerinden oluşur.

Serel rezervuar ürünlerimiz TSE ve ISO standartlarında üstün teknoloji ile üretilmekte olup gerek montaj gerekse kullanım esnasında aşağıdaki konulara gösterdiğiniz özen ile sizlere uzun yıllar sorunsuz hizmet verecektir

Trendyol’daki son six ay performansıyla yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve güvenilir hizmet veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Su tahliye hortumu veya vakum pompası gibi uygun ekipmanlar kullanılarak suyun boşaltılması sağlayabilirsiniz. Kısaca gömme rezervuar temizliğinde su boşaltılması şart.

Temizlik işlemi tamamlandıktan sonra rezervuarın güvenliğini sağlamak için kapağın kapatılması gerekiyor.

Report this wiki page